VILARTAGUES 2 – TOSSA 2

Segons Informa Infoguixols El passat diumenge el Vilartagues C.F. rebia al Tossa. El partit va començar amb domini local i amb arribades a l’àrea visitant però sense gaire perill fins al minut 10 en que Sánchez feia pujar l’1-0 al marcador. Es preveia una tarda fàcil pels ganxons, però no va ser així, ja que els visitants van començar a fer el seu joc i al minut 25 en una errada defensiva empataven el partit. Els ganxons no deixaven d’intentar-ho però no estaven encertats de cara a porteria. Al minut 35 en una altra errada defensiva s’adelantaven en el marcador. Amb el resultat d’1-2 s’arribava al descans.
A la segona part els de Sant Feliu van sortir a remuntar el partit des del començament i van començar a arribar les ocasions, però a vegades la defensa, a vegades el porter i el poc encerts dels jugadors locals no ho feien possible. Al minut 70, Guerrero empatava el partit amb un llançament de penal. Encara quedava partit i cap dels dos equips es conformava amb l’empat. Els locals portaven el pes del partit i els visitants es defensaven bé i sortien a la contra. Desprès de vàries ocasions a totes dues porteries el marcador no es va moure i es va arribar al final del partit amb empat a 2.
El proper dissabte el Vilartagues C.F. es desplaça a la localitat veïna de Castell d’Aro per jugar el derbi entre tots dos equips a les 18:00 hores.