100 ANYS DE TRAVESSIA AMB UNA ELEVADA PARTICIPACIÓ

100 ANYS DE TRAVESSIA AMB UNA ELEVADA PARTICIPACIÓ

Malgrat que s’ha celebrat la 43ena. Edició de la Travessia de Sant Feliu, l’organització, el Club Aquàtic Xaloc, recorda en una nota que  “aquesta cursa es va celebrar per primer cop l’any 1916. Posteriorment hi va haver alguns anys que no es va portar a terme, però ja fa 100 anys de la primera Travessia de Sant Feliu de Guíxols.

Aquesta edició ha comptat una participació molt alta, 370 nedadors a la travessia que comptava amb un recorregut de 1.100m., sortint de Port Salvi, passant per la part exterior del Freu i arribant al centre de la platja de Sant Feliu de Guíxols.
La petita, amb sortida de l’espigó de Can Rius, de 400m. També va comptar amb una elevada participació de 60 nedadors,  donant la volta a l’espigó i amb arribada al mateix lloc que la travessia llarga, al centre de la platja.

Els campions generals de la Travessia de Sant Feliu foren Oscar Saura Armengol del Club de Natació Olot i Aida Bertran Izquierdo del Club Esportiu Mediterrani  i els campions locals han estat Marc Casatorres València del GEIEG  i Diana Provensal Samyn del Club Aquàtic Xaloc.

A la Travessia de l’Espigó els campions han estat Robert Mayoral Serrano del Club 100×100 Triathlon i Estel Galo Nogueira del Club de Natació Granollers.

A la fotografia, d’esquerra a dreta, Marc Casatorres València, Oscar Saura Armengol, Aida Bertran Izquierdo i Diana Provensal Samyn, flanquejats per Josep Ma Esteva del Club Aquàtic Xaloc i per la regidora Fina Cosp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.