El nou projecte, sostingut i de llarga durada

Entrevista amb Isabel Tarragó (presidenta del Llagostera) i Oriol Alsina (dir. tèc. Llagostera i Palamós). L'entrevista es farà a la fàbrica Tèxtil Tarragó, situada al CIM La Selva (a prop de l'aeroport de Vilobí, darrera la fàbrica de DHL) Fer fotos dels dos junts i també per separat, ja que no en tenim.
El futur. El Llagostera ja prepara el retorn a segona B amb la gestió econòmica sota control. El club llagosterenc encara té molts fronts oberts que s’haurien d’anar definint en les pròximes setmanes

Ciutat esportiva, filial i base

Tot i baixar a segona B, el Llagostera té moltes esperances dipositades en la temporada que ve. A més de confeccionar una primera plantilla potent, el club també vol potenciar el filial, que acaba de pujar a primera catalana, així com el futbol de base. En aquest sentit, el Llagostera també té entre cella i cella tirar endavant la ciutat esportiva a Santa Cristina d’Aro.

El consistori del municipi baixempordanès va aprovar abans-d’ahir, en un ple, una modificació de crèdit en què la principal partida (uns 310.000 euros) aniria destinada a adquirir els terrenys on s’hauria de construir la ciutat esportiva llagosterenca. En total, serien uns 116.000 metres quadrats de superfície, entre els terrenys que hi ha a sobre de l’actual zona esportiva (41.000) i dues finques més del costat (de 72.000 i 3.000, respectivament). El Llagostera vol acabar de fer números per saber si podrà fer front a una inversió d’aquestes dimensions, alhora que l’equip de govern de Santa Cristina d’Aro té pensat obrir un procés perquè el poble acabi de donar el vistiplau a l’operació –la proposta va ser rebuda amb rebuig per una part de l’oposició–. En el supòsit que tot acabés de manera positiva, llavors les dues parts s’haurien d’acabar de posar d’acord per tirar endavant tota la maquinària. Si finalment el projecte fructifiqués, el Llagostera veuria complert un somni pel qual treballa des de fa molt de temps, sobretot arran de l’ascens de l’equip a segona A el 2014. Disposar d’una ciutat esportiva pròpia beneficiaria principalment el futbol de base, que milloraria substancialment quant a la qualitat de les instal·lacions. També en quantitat, ja que la idea seria construir diferents camps de gespa natural i artificial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.