Cap de setmana profitós per al Club Aquàtic Xaloc

Cap de setmana profitós per al Club Aquàtic Xaloc
IMG-20160528-WA0010-183x325
Aquest cap de setmana, el Club Aquàtic Xaloc va participar a diversos events esportius, deixant el Club en molt bon lloc, entre els quals la Lliga Catalana d’Aletes, la Travessia de l’Escala, el Triatló Sprint de Mataró i l’Ironcat de l’Ampolla.
Tercer classificat a la Lliga Catalana de Natació amb Aletes
Aquest resultat ha estat fruit de la suma de punts obtinguts durant les sis jornades que s’han disputat al llarg de la temporada a Sant Feliu, Barcelona i l’Hospitalet. L’última d’aquestes va tenir lloc el passat dissabte dia 28 de maig a les instal·lacions Josep Vallés del Club Esportiu Mediterrani de
Barcelona, campió de Lliga. Altra vegada els nedadors ganxons van fer un molt bon paper i van aconseguir encapçalar algunes de les classificacions individuals.
La propera parada és a Sant Feliu, on s’hi duran a terme els Campionats de Catalunya d’Estiu, el proper 11 i 12 de juny a la piscina “La Corxera”, en què els nedadors del Xaloc tenen marcat al calendari com a una data important on caldrà donar-ho tot dins l’aigua.
Primera posició Màster +30
El Marc Roura va competir a la travessia Swimfaster de l’Escala, amb una distància de 4 km, on es sortia des de la platja de Riells fins a Castelló d’Empúries. La sortida fou molt ràpida corrent per l’aigua i agafant un ritme bastant fort, ja que Érica Villaécija (nedadora olímpica) es posà al cap davant. En Marc va quedar en sisè lloc de la general, cinquè lloc masculí i 1r de la seva categoria.
Bons resultats a Mataró
Al triatló sprint de Mataró, un dels més ràpids del circuit, hi anaren 3 membres del Club Aquàtic Xaloc. El triatló sprint consisteix en un recorregut de 7’5km nedant, 20 km de bici i 5 km de cursa a peu, però en el cas de Mataró, el circuit de bicicleta és molt planer i permet arribar a velocitats de 50 km/h. Els participants del Xaloc eren Xavi Baster, Manolo Villalba, que va ser el millor classificat del club i Josep Maria Esteva,  tercer de la seva categoria.
Ironcat de l’Ampolla
L’Ironcat de l’Ampolla és un triatló de llarga distància que es celebra cada any des del 2004. Consisteix a completar 3,8 km nedant, 180 km en bicicleta i 42,2 km de cursa a peu. En representació del Club Aquàtic Xaloc,  Jordi González va completar la prova quedant en molt bona posició, sumant així el seu 7è triatló de distància iron dins de la seva col·lecció.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.