Bon resultats del Club Aquàtic Xaloc en el Triatló de Vigo

Segons informen des del Club Aquàtic Xaloc de Sant Feliu de Gíxols, aquest cap de setmana, a la ciutat de Vigo, es va disputar el Campionat d’Espanya de Triatló de l’especialitat olímpica (1500-40-10) de les categories Elite, que va guanyar Javier Gomez Noya i Ainoa Murua i de les categories de Grups d’Edat en les que hi participaven dos triatlets ganxons del Xaloc, Marc Roura i Josep Mª Esteva. Tots dos van aconseguir molt bons resultats, en Marc va entrat en el Top 10 i primer triatleta Català en el grup d’edat de 30 a 34 anys i Josep Mª en el tercer lloc de la categoria 55 a 59.
Va ser un triatló molt dur en el tram de natació, fort vent i onades molt seguides que feien difícil localitzar les 4 boies fondejades i un tram de bicicleta amb fortes pujades i vent de cara.(rsf.fm)