L’A.D.GUÍXOLS FUTUR ACTIU DE L’ESCOLA DE FUTBOL

L’A.D.GUÍXOLS FUTUR ACTIU DE L’ESCOLA DE FUTBOL

 

600-GUIXOLS

L’Ateneu Deportiu Guíxols podria passar a dependre al 100% de l’Escola de Futbol Sant Feliu si s’acaba de definir l’acord i no hi ha cap gir de darrera hora de cara a l’Assemblea General de Socis convocada per aquest divendres 1 d’abril a les 19:30 h. al local social del camp Josep Suñer i Arxer, d’on ha de sortir una junta que faciliti aquesta fusió.
De fet les dues entitats ja es varen vincular la passada temporada però, com en un principi es va fer amb el Vilartagues C.F., cadascuna gestionava el seu club.
En els darrers 20 anys la junta ha estat formada per un grup reduït de persones encapçalades per Emili Vilert, que s’han anat repartint la presidència amb Jaume Guinó i Romà Corominas que, juntament amb altres col·laboradors, han anat sostenint el club, superant els reptes fins arribar el moment de passar el testimoni amb garanties, deixant el club sanejat i després de celebrar el centenari de la fundació del club.
En la composició de la nova junta directiva que s’escollirà en l’assemblea de divendres, Emili Vilert ha declarat que hi anirà implícita aquesta transició i traspàs de poders, una decisió ja parlada, que també compta amb el vist-i-plau de l’Ajuntament i que només dependria de la capacitat de l’Escola per absorbir totalment l’Ateneu, ja que la temporada passada va acceptar gestionar el Vilartagues C.F., responsabilitat que necessita un cert temps per adaptar-se a l’estructura de l’entitat.
L’objectiu final de concentrar tot el futbol, de fet, és l’aplicació de la lògica que caldrà agrair als responsables del club degà ja que aquesta decisió permet tancar una part molt important de les aspiracions que pot tenir una escola de futbol, com és que els seus joves integrants tinguin la possibilitat de comptar amb un circuit que els doni la possibilitat de projectar-se cap a categories superiors quan deixen de ser juvenils.
Calia, doncs, que s’arribés a aquest punt, que l’Escola de Futbol també sigui definitivament una mena “masia” d’un A.D. Guíxols, que ha de reinventar-se en aquesta nova etapa i tornar a prendre impuls de cara al futur.
Quant a l’ordre del dia de l’assemblea de divendres, els punts seran els següents:
1-Lectura i aprovació de l’acta anterior
2-Exposició de la situació econòmica
3-Exposició de la situació esportiva
4-Composició de la nova Junta Directiva
5-Precs i preguntes

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.