A punt per una nova temporada de futbol Sala.

A punt per una nova temporada de futbol Sala.

El passat 29 d’agost el CFS Sant Feliu de Guíxols va començar els seus entrenaments de cara a la temporada vinent. La pretemporada està consistint en durs entrenaments físics i tàctics que es combinen amb alguns amistosos fins el proper mes d’octubre, quan començarà el campionat.

Fins ara el club ha jugat dos amistosos amb rivals de categories superiors i els dos han finalitzat amb derrota, però amb bones sensacions.

Aquesta temporada l’equip ganxó seguirà competint a la categoria Preferent del Futbol Sala Català concretament al grup 4. És una categoria molt igualada, amb equips de la província de Girona i alguns del Maresme en què destaquen derbis tant interessants com contra el Tossa, contra el Sant Pau de Segúries (partit mític amb gran rivalitat) o desplaçaments llunyans com serà el fet de jugar amb un equip francès.
L’equip segueix dirigit per Paco Carvajal i Miguel Rodríguez i la relació de la plantilla és la següent:

Porters: 1. David Solés, 13. Iván Solés, Jesús. Tancaments: 10. Darío Madrid, 2. Àlex Martínez, 16 Alberto Romero.  Ales: 4. Iván Bravo, 15. Adrià Martínez, 6. David Rodríguez, 8. Jose Salazar, 3. Sami Graesser, 11. Carles Valls, 14. Robert Ortega.  Ala-pivots: 7. David Novi, 5 Dani Murcia, 9, David Mayo.
L’objectiu de l’equip és la zona noble de la classificació, però seran els propis resultats els que aniran marcant les fites a aconseguir.
L’equip seguirà amb l’horari habitual en els seus partits de lliga: els dissabtes a les 18h, i la competició començarà l´1 d´octubre amb un desplaçament a Blanes. El club vol convidar tothom a seguir els partits, a fer afició i ajudar en allò que sigui possible a una de les entitats ganxones amb més tradició.

El futbol sala és un esport dinàmic, ràpid, i atractiu a l’hora de ser vist en directe i per tant s’anima als ganxons i ganxones a gaudir d’una estona entretinguda.
El club espera poder signar una gran temporada i poder-la compartir amb la màxima quantitat de ganxons i ganxones. Per descomptat el club es pot trobar a la xarxa: www.cfsssantfeliu.com, com a grup al facebook CFSSSFG i com a contacte correu electrònic: cfssantfeliu@hotmail.com
L´equip ja disposa de la loteria de Nadal, per aconseguir-ne només cal posar-se en contacte amb qualsevol membre de l´equip.(tribunaganxona.cat)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.