El filial perdona massa i acaba perdent (AD GUÍXOLS B 0 – CF LLORET B 1)

El filial perdona massa i acaba perdent (AD GUÍXOLS B 0 – CF LLORET B 1)

 

11aa49e3-af51-407f-a486-0737d0764724-325x217

Molt car va pagar el Guíxols B el poc encert de cara a porteria, i va veure com el Lloret B s’emportava els 3 punts en un partit en què va dominar la pilota i va disposar d’ocasions clares per a endur-se la victòria.

El filial afrontava el partit amb força baixes. A la de llarga durada d’Anguita, s’hi van sumar Sergi Guerrero, amb problemes físics, Sergio Guerrero, amb un procés gripal i Marc Cugat per motius personals. Per ajudar, Marc Sala i Robin, del primer equip, van sortir a l’onze inicial.

Tot i les baixes, el Guíxols B va fer una bona primera part, anul·lant el poderós joc ofensiu del Lloret B i creant ocasions força clares, com una doble d’Hady i Guillem, que va acabar estavellada al pal. L’equip local va protestar molt dos penals clars, que l’àrbitre no va assenyalar.

Es va arribar a la mitja part amb un 0 a 0 que no reflectia el que s’havia vist al terreny de joc. A la segona part, Oliu va donar entrada a Tito i en poca estona a Cristian, per intentar endur-se el partit. Però la sort no estava del costat ganxó i les ocasions no es materialitzaven en gol. Les forces van anar minvant al Guíxols i el Lloret ho va aprofitar per portar una mica més el control del partit. Ja a punt de finalitzar el partit, una jugada per banda del Lloret va permetre a Domínguez marcar el 0 a 1. Amb els nervis perduts, una entrada molt forta d’un jugador del Lloret, va acabar en picabaralla i Eloy va ser expulsat.

Aquesta derrota suposa un dur revés per al Guíxols B, que vol continuar lluitant per les places d’ascens. El proper partit, dissabte a 2/4 de 5 a Maçanet de la Selva, 4t classificat i amb els mateixos punts que els blaugrana. Serà un partit vital per a les aspiracions de l’equip.

AD GUIXOLS B 0 – CF LLORET B 1

AD Guíxols B: Ibra; Eloy, Roger, Marc Sala, Said; Guillem, Nano (Tito, 45′), Jordi (Harry, 75′), Hady (David, 85′); Robin (Cristian, 57′), Miki.

CF Lloret B: Caballero; Camara, Kaira (Ribas, 45′), Alvarez (Dominguez, 80′), Alex; Caurel (Reig, 45′), Pecci (Perez, 60′), Diallo; Muniesa, Romero, Barrero (Zambotti, 57′).

GOLS:

0-1 Dominguez, 87

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.