Segona volta immaculada del Guíxols (CE BESALÚ, 1 – AD GUÍXOLS, 3)

IMG_9467-325x200

La quarta victoria consecutiva del Guíxols, que encara no coneix la derrota en aquesta segona volta, el situa cinquè a la classificació a només 2 punts del 3er classificat.

A simple vista, el partit hauria d’haver estat fàcil per al Guíxols; el Besalú es l’últim classificat i amb només 14 punts. Però si una cosa té aquest equip, és que es pren molt seriosament tots els rivals. A més, Manu, un fixe a l’onze, estava sancionat per acumulació de targetes,i tampoc es podia disposar de Marc Sala i Santamaria, lesionats.

El Besalú va sortir a per totes, i el conjunt ganxó no va poder desplegar el seu joc. Els blanc-i-verds es van mostrar forts i contundents, en canvi, el Guíxols es va mostrar imprecís. Tot i això, al minut 33, una gran definició de Carlos López davant el porter va suposar el primer gol del Guíxols.

El segon temps, la dinàmica era similar, el Guíxols no acabava de tenir el control del partit i el Besalú ho va aprofitar. Va ser Busquets, al minut 52 qui, de cap, va rematar una centrada del conjunt local. Amb l’empat, el Guíxols necessitava una reacció, i només va esperar 10 minuts. Altre cop Carlos López va culminar un contraatac que va tornar a avançar als ganxons. Tot i dominar el marcador, al terreny de joc, el Besalí va posar les coses complicades al Guíxols, però no acabava de definir les ocasions. Ja al final, Callicó va marcar el definitiu 1 a 3.

Amb aquesta victòria, el Guíxols confirma el seu bon moment i deixa enrere el descens per començar a somiar en una plaça de promoció.

El proper diumenge, els ganxons reben el Base Roses, 12è classificat amb 16 punts, a les 12 al Josep Sunyer.

CE BESALÚ 1 AD GUÍXOLS 3

CE Besalú: Pau; Vila, Riera, Busquets, Martin; A.Trayter, Cànoves, Ll. Trayter (Juncà, 70′); Genís, Juanola (Cruset, 45′), Brian (Fernández, 63′).

AD Guíxols: Yasin; Óscar Fdez. (Riki, 49′), Bilal, Gerard, Diego Zayas; Garrido, Musa, Chamizo; Xavi Mora (Guillem, 67′), Carlos López, Callicó