Golejada amb perillós relax final (A.D.GUÍXOLS, 6 – U.E.BREDA, 4)

ivan-325x325
El Guíxols va començar la segona volta del campionat amb una victòria necessària per refer-se de la derrota de la jornada anterior a Palafolls (1-0), aconseguida amb un estrany i inesperat resultat de tennis.
El partit va començar de la millor manera pels locals ja que als 6 min. Musa va aprofitar la seva alçada per rematar de cap una falta (1-0). La primera part va estar totalment dominada pels ganxons que, abans del descans, van aconseguir dos gols més gràcies a un penal i un gran contraatac acabats per Carlos López.
A la segona part, el Guíxols semblava rematar el matx amb un quart gol, obra també de Carlos López, que va tornar a demostrar el seu olfacte de gol. Amb aquesta diana aconseguida al minut 51 els locals es van relaxar i cinc minuts després els visitants van aconseguir el 4-1 gràcies a un gran xut de Cabellos.  A partir d’aquí, el partit embogí, amb constants alternances en el tempteig. Poc després va venir el segon gol del Breda, materialitzat de nou per Cabellos, fet que va tornar connectar uns guixolencs que en un quart d’hora recuperaren l´avantatge de quatre gols, mitjançant Xavi Mora i Chamizo. Els visitants però, es van recuperar gràcies a l’allau de canvis dels ganxons  i escurçaren fins el definitiu 6-4. Cal lamentar la lesió de Riki (5′ ) i destacar l´estrena aquesta temporada de Capi.
Guíxols: Yasín, Òscar Fernández ( Robin, 80`), Bilal, Jorge (Gerard, 80´), Riki (Diego Zayas, 5´), Garrido, Chamkizo, Musa (Xavi Mora, 60´), Manu , Carlos López (Capi, 80´) i Callicó.
Breda:
Gols: 1-0 (6´) Musa. 2-0 (26´) Carlos López (p.). 3´0 (37´) Carlos López. 4-0 (51´) Carlos López. 4-1 (56´) Cabellos. 4-2 (61´) Cabellos. 5-2 (71´) Xavi Mora. 6-2 (76´) Chamizo. 6-3 (84´) Cabellos. 6-4 (85´) Carlos.
Àrbitre: Tomé Moreno. T.G. : A Jorge, Chamizo i Xavi Mora.
El proper diumenge, a les 4 de la tarda, desplaçament al difícil camp del Cornellà del Terri, que ve de vèncer clarament al terreny del Palafolls (0-4).