El Club Aquàtic Xaloc va organitzar dues jornades de natació

El Club Aquàtic Xaloc va organitzar dues jornades de natació

 

2-jornada-sfg-325x183

La primera activitat va ser una jornada de natació amb aletes, que va tenir lloc el dissabte 12 de desembre amb la segona edició de la Lliga Catalana de natació amb aletes. Hi van assistir uns 110 nedadors dels equips Bellesport (Hospitalet), Mediterrani (Barcelona) i del Xaloc.

Es nedaven les proves d’apnea, 100 i 400 superfície i per primera vegada 400 mts amb bialetes. Els dos nedadors del Xaloc que es presentaven als 400 metres van aconseguir els dos millors temps de la prova  i altres nedadors del Xaloc van aconseguir rebaixar les seves marques personals.

També en aquesta prova es van atrevir a competir per primera vegada  nous nedadors de l’escola de natació del Xaloc.

 

I el diumenge 13 de desembre va tenir lloc la jornada “nedador complet” en què quatre equips: IME Palafrugell, Tenis La Bisbal, AEE Frederic Martí  i Club Aquàtic Xaloc, amb prop de 80 nedadors,  van assistir a la jornada del Nedador Complet en què els nedadors participen a dues proves, la primera amb aletes i l’altre a triar un estil (crol, braça, esquena i papallona), sumant els punts de classificació de les dues.

Al final de la jornada es va muntar un relleu en què  hi participaven tots els assistents al Trofeu.

En aquesta edició, com és habitual, es van recaptar diners per la Marató de TV3, amb la venda de coques que les mares dels alumnes del Xaloc van portar i la rifa d’una panera entre els assistents.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.