Prop de 400 participants a la 1a Lligueta Running

Prop de 400 participants a la 1a Lligueta Running

 

a4cd28d67a388a90d27568a07a2f27e2_L

Sis curses de muntanya per la Vall d’Aro d’agost a novembre

La primera edició de la Lligueta Running Vall d’Aro s’ha clos amb la participació de 387 esportistes en la primera experiència d’una proposta que combina la pràctica esportiva amb la descoberta de l’entorn natural de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, a partir d’un circuit sis curses de muntanya de perfil tècnic i de recorreguts similars que transcorren a través de boscos i espais muntanyosos poc coneguts pel turisme tradicional, entre agost i novembre d’enguany.

Una iniciativa de tempsXcurses (web) i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, que ha agrupat diverses marxes que ja existien i d’altres de nova creació. La lligueta permetia inscriure’s al conjunt de curses a esportistes d’alt nivell, alhora que ha mantingut l’opció de participar només en una o diverses marxes i fer-ho des d’una vessant més popular. El calendari ha estat: Cursa Nocturna Penya Blaugrana (agost), Cursa Club Tennis d’Aro (agost), Marxa de l’Escurçó (setembre), La Serp de Fanals-CAF (octubre), Cursa Lineal del Camí de Ronda (octubre) i Marxa dels 20 km (novembre).

En cada cursa hi ha hagut 1r i 2n Premi absolut maculí i femení, i 1r Premi al participant del municipi millor classificat, i al participant més jove i més gran. En relació a la Lligueta, totes les curses eren puntuables i tot i que es podia descartar un resultat (el còmput global s’efectua només sobre cinc curses) per establir els guardons finals per a categoria femenina (49 participants): Estefania Chamorro (1r Premi ), Montserrat Rovira (2n Premi) i Hasna Guessaïd (3r Premi); i la masculina (307 participants): Javier Medina (1r Premi), Àngel Pajares (2n Premi) i Antoni Sánchez (3r Premi).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.