LA TRAILWARKER, PREVISTA PEL 16 I 17 D’ABRIL DE 2016

500-TRAILWALKER

L’organització de l’Oxfam Intermón Trailwalker va fer oficial que la sisena edició de la cursa solidària per equips es disputarà el cap de setmana del 16 i 17 d’abril, amb sortida des d’Olot i arribada a Sant Feliu de Guíxols i un temps màxim de 32 hores per completar els 100 quilòmetres de recorregut per la via verda, informa El Punt Avui.
Per a la pròxima edició els organitzadors esperen 400 equips en la cursa gironina, que amb els 200 de Madrid permetrien arribar al milió d’euros per als projectes de l’ONG al món. Cada equip, amb quatre corredors i dos membres de suport, aporta com a mínim 1.500 euros. El 2015 es va arribar als 770.000 i, des que es va crear el format de la cursa, són 1.792 els equips que han participat en la Trailwalker arreu del món, amb més de 3,5 milions que han permès fer els projectes d’Oxfam Intermón per a l’accés a l’aigua potable en països com ara Etiòpia, el Txad o la República Centreafricana.