Vilartagues C.F. vs el Pontenc

El passat diumenge es va disputar la primera jornada del campionat, la nova 3a Catalana, entre el Vilartagues C.F. i el Pontenc.El partit va començar amb el domini dels locals, però sense crear gaire perill. Al minut 15, en la primera rematada dels visitants, va arribar el 0-1. El Vilartagues continuava amb el domini, però no materialitzava les oportunitats. Al minut 25 Guerrero feia el gol de l’empat en transformar un penal. Els ganxons van disposar d’algunes ocasions per marcar, però el porter visitant ho parava tot. Amb el resultat de 1-1 es va arribar al descans.

A la represa, al minut 50 Gironès feia el 2-1 amb un gran llançament de falta al qual no va poder fer res el porter visitant. Al minut 55 Guerrero tornava a marcar en un altre penal comès sobre ell mateix. Al minut 65 els visitants retallaven distàncies també de penal. El partit estava boig amb ocasions per tots dos equips i al minut 80 Gironès feia el 4-2 definitiu en transformar també un penal.

Primera victòria del Vilartagues davant d’un nombrós públic. El proper dissabte els de Sant Feliu es desplacen a Blanes per jugar amb el Quatre Vents a les 16:00 hores.

Alineació: Costa, Clarà, Borrego, Màrius, Jota (Aaron), Franquesa (Escobar), Rio (Pau), Aguilera (Sanchez), Manu (Garcia), Gironès i Guerrero . (tribunaganxona.cat)