Victòria per agafar aire (At. Bisbalenc 1 – AD Guíxols 2)

Captura-de-pantalla-2015-11-30-a-les-09.20.10-325x273

El Guíxols va aconseguir una victòria balsàmica gràcies a tres minuts d’or a l’inici del segon temps, que li van permetre sumar tres punts i sortir de la zona de descens.

A priori, no semblava fàcil. L’equip tenia les baixes de Callicó, que va sortir lesionat el passat diumenge, de Riki, també lesionat; i Santamaria i Chamizo per acumulació de targetes. Per a suplir-les, Ivan Quinatana va recórrer a Pau Puig del Vilartagues. Per contra, tornava a la convocatòria Marc Sala, després de complir els4 partits de sanció.

El primer temps, cap dels dos equips va tenir gaire encert. El Guíxols no va tenir problemes en defensa, on Jorge i Bilal es van mostrar molt segurs. En canvi, a davant, no hi havia encert. Es va arribar a la mitja part sense gols i sense gaires ocasions clares per cap dels dos.

El Guíxols només va necessitar 7 minuts dels segon temps per a emportar-se el partit al seu territori. Primer va ser Guillem, qui, després d’una gran jugada per la banda de Diego Zayas, va enviar la pilota al fons. Era al 49, i en 3 minuts, Xavi Mora tornava a marcar per al Guíxols, aprofitant una pilota morta dins l’àrea.

Amb el 0 a 2, el Bisbalenc es va avançar per a que no se li escapés el partit, i el Guíxols va saber resistir l’atac fins al 79, quan Badre va aprofitar un refús de Yasin per a retallar distàncies. La por va tornar a apoderar-se del Guíxols, que ja ha perdut forces partits en els últims minuts, però aquest cop, no es van posar nerviosos i van aconseguir tornar a Sant Feliu amb els 3 punts.

I amb aquesta victòria, 3era aquesta temporada, el Guíxols surt del pou dels descens i col·loca 13è a la classificació, una bona notícia per encarar, una mica més tranquil, aquesta aturada de lliga. El pròxim partit, el diumenge 13, a les 12, al Josep Sunyer i Arxer. El Guíxols rebrà el Bescanó, 11è classificat amb 17 punts, només 3 més que el club ganxó.