Es desperten molt tard

Futbol. Tercera. Partit entre el Santfeliuenc i el Palamós.

El Palamós va tornar a demostrar ahir al municipal les Grasses de Sant Feliu de Llobregat que aquesta temporada en fa una de freda i una altra de calenta. Si fa tot just quatre dies va tocar cara amb una remuntada èpica contra del Júpiter (2-1 amb un gol de Barrera en el temps afegit) ahir va tocar creu amb una contundent derrota al camp del Santfeliuenc (4-3) només maquillada en el tram final. Després d’assolir la primera victòria a casa del curs dimecres passat el Palamós tenia el repte de sumar el segon triomf seguit però, lluny d’aconseguir-ho, va acabar encaixant quatre gols, com ja havia passat anteriorment a Nou Barris contra la Muntanyesa (4-1), a Vilatenim contra el Figueres (4-0) i a Palamós amb el Morell (1-4).

De més a menys
En el primer quart d’hora el Palamós va controlar bé el partit i va mirar de crear perill a la porteria del Santfeliuenc. El bon inici va permetre als palamosins avançar-se en el marcador mitjançant un gol de Coro, que va aprofitar una centrada de Moha (18′). Llavors van tornar a aparèixer les famoses desconnexions del Palamós, que va veure com el conjunt local li remuntava el partit abans del descans amb dos gols de Toro. El davanter del Santfeliuenc primer va batre Bayona amb un xut dins l’àrea i després amb una espectacular canonada des de lluny que va treure les teranyines de l’escaire de la porteria palamosina. A Joan Mármol no li van agradar els últims minuts de la primera part del seu equip i en el descans va aprofitar per fer dos canvis de cop, donant entrada a Oriol Ayala i Marçal Lladó per Subi i Marc Medina, amb la intenció de renovar el caire de l’equip. Però va ser el Santfeliuenc qui va ampliar l’avantatge en el minut 65 amb un altre golàs –va ser un xut creuat–, en aquesta ocasió obra d’Adri, que tot just feia un minut que havia entrat al terreny de joc. Els locals encara en volien més i Toro va fer el seu tercer gol de la tarda, que col·locava el 4-1 en el marcador i que va fer embogir l’afició local. El quart gol del Santfeliuenc va fer despertar els palamosins. Moha, que la temporada passada ja havia fet el gol de la victòria al municipal les Grasses, va escurçar distàncies amb un gol de falta directa (88′), poc abans que el
jove David Torres, que havia entrat per Barrera en el segon temps, posés la por al cos als locals situant el 4-3 (91′). La reacció va arribar massa tard i ja no hi va haver temps per a res més, tot i que Joan Mármol es va queixar amargament que el temps afegit hauria d’haver estat de vuit minuts en comptes dels quatre que va decretar l’àrbitre.

Cano, l’únic de la plantilla que ha jugat tots els minuts

David Cano va tornar a jugar ahir els noranta minuts al municipal les Grasses.
El central, que va veure la quarta targeta groga de la temporada –a una de la suspensió– és l’únic jugador de la plantilla palamosina que ha jugat tots els minuts possibles en els primers dotze partits de lliga. D’aquesta manera Cano, que està en el seu tercer any al Palamós –entremig va jugar amb el Llagostera a 2a B el curs 2013/14– es consolida com un dels pilars de la plantilla dirigida per Joan Mármol, en la qual ja han debutat tots els jugadors.