PRESENTACIÓ HISTÒRICA DEL FUTBOL GANXÓ

PRESENTACIÓ HISTÒRICA DEL FUTBOL GANXÓ

 

600-EFSF

El passat dissabte 24 d’octubre a la tarda, el futbol de Sant Feliu va viure un fet únic en la seva història ja que els equips de l’Escola de Futbol, del Vilartagues i del Guíxols van presentar-se en una celebració que va omplir la grada del Camp Municipal de Vilartagues de familiars i afeccionats al futbol de Sant Feliu.
En la primera part de l’acte es va fer la presentació del futbol base de l’Escola de Futbol Sant Feliu, amb la desfilada de 280 jugadors amb els seus tècnics i delegats.
En la segona part es varen presentar els quatre equips sèniors de les entitats agrupades (Guíxols A i B, el Vilartagues i el Sènior Femení de l’EF Sant Feliu) fins a completar la xifra de 400 jugadors i tècnics a la gespa del municipal.
En el torn d’intervencions, es varen acostar al micròfon els capitans del juvenil de l’Escola, Josep Maria Martínez i Victor Pastrana, l’Ot Isern, en nom dels jugadors de Futbol 7, els coordinadors Gerard Llandrich i Dani Murcia així com els capitans dels equips sèniors, Susana Rosselló, del Sènior Femení de l’Escola, en David Zorrilla, capità del Vilartagues i Gerard Garrido, del Guíxols, que varen coincidir en l’agraiment a l’afició pel seu suport, l’orgull en la defensa de la samarreta i el compromís esportiu amb les entitats que representen.
En l’apartat de representants de les directives i autoritats, hi van intervenir: el diputat provincial Carles Salgas, el president de l’Escola, Jordi Cambronero, Emili Vilert en la doble funció de representant del Guíxols i de la Federació Catalana de Futbol, David Oliveras, regidor d’esports de l’Ajuntament i l’alcalde Carles Motas que també varen coincidir a felicitar a les entitats per aquesta unió històrica, la demanda a les famílies dels jugadors de suport a les entitats representades, el respecte envers els rivals, els valors que a través de l’esport es poden enfortir i també el record als dos jugadors que ens varen deixar la darrera temporada.
Al final es va fer la típica foto de família, enguany amb 400 jugadors i tècnics al terreny de joc. La vetllada va acabar amb el triomf per 4-3 del Juvenil-A davant del Tordera corresponent al Campionat de Lliga de Primera Divisió.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.