Per repetir-ho

Per repetir-ho

 

http://www.elpunt.cat

 

Segons Informa El Punt Avui Ahir a primera hora del matí, la selecció femenina dels Estats Units va tancar la concentració que ha fet a Platja d’Aro des de dijous de la setmana passada. Uns dies en què a més de donar el tret de sortida a la gira europea també va disputar un amistós a Fontajau contra l’Spar Citylift (52-84).

“Sabíem que veníem a un lloc bonic, però l’hospitalitat que hem rebut de la gent de l’hotel, del pavelló, ens ha fet sentir molt còmodes. El pavelló era excepcional per a nosaltres; hi hem trobat tot el que calia per preparar l’equip”, va subratllar Carol Callan, directora d’equips femenins de la federació nord-americana. I és que, a més del treball d’entrenament diari, l’expedició ha pogut disfrutar de la gastronomia de la zona i Geno Auriemma –el seleccionador és un amant del golf– va poder fer dilluns un recorregut en el PGA Catalunya de Caldes de Malavella.

Els Estats Units són ara a Roma, on avui jugaran contra Itàlia. Demà, aniran cap a Nàpols per enfrontar-se amb l’equip local i, finalment, divendres ho faran amb el Praga, el campió d’Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.