El Campionat Sant Feliu-Costa Brava de karate omple el pavelló de La Corxera

El Campionat Sant Feliu-Costa Brava de karate omple el pavelló de La Corxera

 

unnamed1-325x217

Ahir diumenge  4 d’octubre es va celebrar el campionat Sant Feliu Costa Brava de karate en què hi van participar més de 100 esportistes vinguts de tot Catalunya, des de la Cerdanya fins a Lleida, passant per Barcelona i Sant Feliu.

En el campionat s’hi van mostrar modalitats com el Katas (demostració tècnica) o el kumite (combat) amb participants desde 4 i 5 anys fins a veterans de més de 40 anys.

En l’esdeveniment, que va aplegar més de 200 persones de públic omplint les grades del pavelló de la Corxera, es va demostrar un nivell altíssim, amb molts components de la selecció catalana i espanyola de karate i molts d’ells campions de Catalunya en la seva categoria.

Com a arrancada de temporada per encarar la pròxima fita que és el Campionat de Catalunya del 17 d’Octubre, el torneig ganxó va ser molt motivador, una posta a punt per a les capacitats dels competidors, amb un ambient molt agradable i amistós.

A nivell de resultats, alguns dels alumnes del Club Dojo Sant Feliu van quedar classificats als primers llocs, tot i que el nivell era altíssim van saber fer excel·lents puntuacions, amb un gran treball d’equip ja que el karate és un esport de col·laboració i situació en què sense els companys no seria possible aconseguir resultats.

Els clubs han felicitat l’ escola Dojo Sant Feliu per la bona organització i treball en equip gràcies al treball de molts pares i mares i alumnes que donen un cop de mà ajudant  l’equip arbitral, controlant als nens i muntant i desmuntant material.

L’organització els dona les gràcies per ajudar a què fos possible aquest campionat, així com també a l’Ajuntament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.