Una nova ensopegada del Guíxols, i ja en van 4 (Base Roses 3 – AD Guíxols 1)

maxresdefault-325x183

L’equip necessitava una victòria després de tres resultats desfavorables. Però el Base Roses va complicar molt la vida als d’Ivan Quintana, i es va emportar els 3 punts còmodament.

Els ganxons arribaven a Roses després de dos empats i una derrota, i necessitaven guanyar per a tornar a sentir-se forts i intentar escalar a les primeres posicions per tal d’aconseguir l’aspiració d’ascens. Van començar forts i sòlids, i el Base Roses no va ser capaç de crear perill a la porteria de Yassin. Però com ja comença a ser habitual, la primera ocasió dels locals va ser transformada en gol. Era el minut 27 i encara quedava molt de temps per reaccionar. Però pocs minuts més tard, l’àrbitre va veure penal en una acció de Marc Sala dins l’àrea i no va dubtar en xiular-lo. Però la sort es va posar de cara i el Base Roses va enviar el penal fora. Pocs minuts abans del descans, Oscar va empatar el partit.

Poc va durar la igualtat, ja que poc després de començar la segona part, Chus va tornar a avançar als locals, aquest cop de cap. Ivan Quintana va fer canvis i va donar sortida a l’artilleria a davant, per tenir totes les opcions de cara a gol. Però el domini del Base Roses encara es va fer més clar, i al 71, Crespo va tornar a marcar, amb un xut fort que Yasin no podia aturar. Amb el 3 a 1, el Guíxols es va esfonsar, i va desaparéixer del camp. I per si no fos encara prou difícil, Musa va veure la segona groga poc despres, deixant l’equip esfonsat i amb 10. Van ser minuts de domini local, on es podia haver ampliat la diferència al marcador. Als últims minuts, el Guíxols va reaccionar i va tenr alguna ocasió clara per a retallar distàncies, però no va entrar cap gol.

Finalment, el Guíxols va marxar de Roses golejat, i amb molt males sensacions. Cal una reacció per part de tot l’equip si encara s’aspira a intentar pujar de categoria. Aquest diumenge ent indrà una nova oprtunitat a casa, contra el Sant Gregori, a les 5 de la tarda, al Josep Sunyer.
BASE ROSES CF 3 – AD GUÍXOLS 1
Base Roses: R. Lopez, D. Ricart, A. Justafré, O. Pereira, C. Quintos, (Minguez, 82′) J. Crespo (Rodríguez, 73′), Pitu, Mito, R.Blanco (Barreña, 46′), M. Ricart i F. Caballero (J. Perez, 48′).
Ad Guíxols: Yasín, Oscar, Garrido, M. Sala, Bilal; Chamizo, Musa, Guillem (Brian, 59′); Callicó (X. Mora, 65′), Santamaria (Jorge, 77′), Soto (Dani Fernandez, 65′).
Gols: 1-0 Crespo (27′)
1-1 Oscar (42′)
2-1 Chus (53′)
3-1 Crespo (71′)