Derrota immerescuda davant un rival directe – SPORTING VIDRERENCA 4 – VILARTAGUES 3

10313328_962334463779316_6564329477422197821_n-325x235

Dels sis punts que segurament mereix, per joc, el Vilartagues després dels dos primers partits, al final només n’ha aconseguit un, però tot i això la imatge dels homes de Manel Barnés està essent molt bona. El partit a Vidreres es va escapar després d’encaixar alguns gols de manera poc afortunada, una remuntada molt lluitada i una expulsió al minut 65 que encara feia més difícil l’objectiu. Tot i així els ganxons van lluitar fins el final, sobreposant-se a tots els entrebancs i, quan l’empat semblava un bon resultat, al minut 83 els de Vidreres feien el quart gol que donava els tres punts al conjunt entrenat pel tècnic ganxó Jose Cabrera.

El proper diumenge torna a haver-hi derbi comarcal al Camp Municipal de Vilartagues a les 17:00h, ja que els locals reben al Calonge. S’espera una bona assistència, similar a la del partit amb l’Aro.

Vilartagues: Mundó, Amat, Buly, Moradell, Gabaldón, Akaba, Puig, Luis, Julio, Muñoz, Juan Gómez. També van jugar Cordonet, Moha, Bruno, Zorrilla

Gols: 0-1 min 3 (Gabaldón), 3-2 min 62 (Luis), 3-3 min 74 (Moradell).

Durant aquests dies s’ha tancat l’equip de cara a la Temporada 15-16. El Vilartagues CF comptarà amb:

Porters : David Mundó I Jordi Luque (EF Sant Feliu)

Defenses: Jordi Cordonet, Ivan Luque (EF Sant Feliu) , Pol Manzano (EF Sant Feliu), Raul Muñoz (EF Sant Feliu), Eduard Tobias (EF Sant Feliu), Ivan Muñoz,  Buly Bajaha (Guíxols), Eduard Amat (Aro), Luis Ramírez, Izan Vargas, Borja Domínguez i Juan Pedro Martínez.

Migcampistes: Bilal Hamzaoui, David Zorrilla, Sergi Moradell, Ernesto Luque, Victor Manuel Laso, Alex Gálvez, Moha Kouri (Aro), Pau Puig (Aro), Juan Gomez (Aro), Toni Delgado (Calonge).

Davanters: Paul Akaba (Aro), Gerard Gabaldón (Aro), Julio Sola (Calonge), Bruno Perez (EF Sant Feliu), Alex Sanchez.

Entrenador: Manel Barnés

2on Entrenador: Aurelio Barreca

Delegat: Eduardo Rodríguez