Primers tres punts del Guíxols a Breda (0-2)

Primers tres punts del Guíxols a Breda (0-2)

 

edasds-325x216

Diumenge es va iniciar el campionat de 2a Catalana, grup I de futbol. El Guíxols la iniciava amb el mal gust de boca de no haver pogut assolir l’ascens ni la promoció la temporada passada, però satisfet amb la pretemporada feta, que va deixar bones sensacions.

Així, el primer partit era una revàlida. L’any anterior només s’havia empatat a Breda, en un terreny molt difícil de guanyar-hi. A més, dos dels titulars en defensa de l’any passat, els ganxons Marc Sala i Riki, estaven lesionats. Tot i això, la profunditat de la banqueta ganxona va fer que les baixes no es notessin.

La primera part del partit, al Guíxols li va costar trobar el seu lloc al camp, i el Breda va posar a prova en diverses ocasions Yassin, que es va lluir especialment en un un parell d’oportunitats dels selvatans. El Guíxols va tenir-ne una, desaprofitada.

A la segona l’equip ganxó va sortir més endollat i va decidir anar pel partit. L’entrada de Dani Fernández i Xavi Mora va ser el revulsiu esperat. En una falta a prop de l’àrea, el primer la va tocar perquè l’uruguaià Brian Figliamonte xutés a la creueta, la pilota rebotés al porter i acabés entrant. La sort hi va influir, però va ser un golàs igualment. Més tard, Xavi Mora va fer el seu golet amb una diana d’oportunista clàssic. Els ganxons van tenir dues ocasions més, amb rematada al pal i Yassin va ser un cop més l’heroi salvant dues ocasions clares del Breda.

Bona victòria per marcar pit i esperar el Cornellà de Terri, diumenge a les 5 al Josep Sunyer i Arxer.

UE Breda: Aliou Mballo; Roca (Àxel 46′), Funollet, Roura, Prieto, Belloz, Dani Rodríguez (Brian Montero 46′), Guillem, José Luis, Cabellos (Fontanella 77′) i Amadou Mballo.

AD Guíxols: Yassin, Óscar Fernández, Jorge Segura, Marc Romero, Diego Zayas (David Álvaro 84′); Garrido, Brian (Emilio 77′), Musa, Chamizo, Iban Soto (Xavi Mora 59′) i Guillem (Dani Fernández 59′).

Àrbitre: Rubio Ponsatí

Gols: 0-1 Brian 61′ 0-2 Xavi Mora 77′

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.