Vilartagues i Aro empaten en un gran partit inicial de Lliga (2-2)

Vilartagues i Aro empaten en un gran partit inicial de Lliga (2-2)
vilaro-325x203
El Vilartagues i l’Aro van iniciar el Campionat de Tercera Catalana, Grup 16, amb un plat fort en forma de derbi veïnal que va acabar en repartiment de punts. Aquesta temporada és la primera del nou projecte del futbol ganxó en què els tres clubs de la ciutat treballen de forma conjunta en la planificació esportiva en les categories sènior i juvenil.
Pel que fa al partit, ambdós equips van fer mèrits per endur-se la victòria en un matx obert i amb ocasions per ambdues parts. Els dos equips estaven replets de jugadors que han estat a l’un i l’altre equip, però el fet que fossin vells coneguts no es va notar sobre el terreny de joc.
L’Aro va començar molt més endollat i ja al minut 8, l’exdavanter del Guíxols Pau Sala va avançar els de Castell d’Aro amb un xut creuat quan feia poc que havia entrat al camp substituint Guerrero, lesionat d’inici. Els de Xavi Giró van tenir més opcions per marcar, però fou el Vilartagues qui va aprofitar una jugada confusa i un mal rebuig del porter Raúl per igualar el partit mitjançant Moradell als 23 minuts. Els locals van seguir pressionant infructuosament per donar la volta al marcador abans del descans,
La segona meitat va començar com la primera i l’Aro, només començar, va tornar a avançar-se amb un gol de penal de Pau Sala (48′). Un penal tan estúpid com clar comès per la defensa ganxona.  Poc després, però, Juan Gómez va posar l’empat amb un gran xut de fora l’àrea que va fer saltar el públic dels seus seients. D’aquí fins el final, més domini dels guixolencs, però sense poder marcar el gol de la victòria.
A destacar que el Municipal de Vilartagues va presentar una magnífica entrada.
VILARTAGUES: Mundó; Ramírez, Edu Amat, Bouli, Iván Muñoz (Bruno 71′), Moha, Moradell (Carralero 71′), Juan Gómez (Zorrilla 81′), Gabaldón, Akaba (Álex Sánchez 76′) i Pau Puig. 
ARO: Raúl; Jota, Reduan, Pradas, Márquez (Vidal 75′); Cristian, Varela (Asenjo 71′), Carlos Pérez (Joan Amat 71′), Jose Guerrero (Pau Sala 5`), Dídac Guerrero i Maese (Marc Massana 62′). 
ÀRBITRE: Navarro Juncà
GOLS: 0-1 Pau Sala 8′
1-1 Moradell 23′
1-2 Pau Sala 48′
2-2 Juan Gómez 55′

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.