6è Circuit Vòlei Platja Costa Brava

6è Circuit Vòlei Platja Costa Brava

 

bcf12a472243d7c5b8cc804b4a1e72a8_L

Dissabte 8 d’agost a la Platja Gran (Riuet) de Platja d’Aro

Segona prova del 6è Circuit Vòlei Platja Costa Brava, diumenge 8 d’agost (9-18 h) a la Platja Gran (Rieut-Port d’Aro) de Platja d’Aro, organitzada per l’Associació Esportiva ABBA (web) amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. El circuit proposa una lliga amateur (creada el 2009), que enguany també fa estada a la Platja Gran de Sant Antoni de Calonge (1 d’agost) i a la Fosca de Palamós (15 d’agost).

Cada prova disposa d’entre sis i deu camps de joc i hi ha música d’ambient; obsequis, premis i trofeus amb una mitjana de 130 jugadors. Hi ha dues categories: 4×4 Avançat i Amateur (sense diferència de gènere dels equips). El sistema de competició s’estructura en una fase inicial de grups de tres o quatre partits i una d’eliminatòries fins a les finals. Cada prova puntua pel Rànquing General del Circuit en cadascuna de les seves categories.

Les inscripcions dels equips són el mateix dia de la prova a la carpa de l’organització (places limitades), on cal abonar 12 euros per jugador (inclou obsequi regal, aigua i fruita). Tot seguit, es desenvolupen les diverses fases classificatòries (9.20-14 h i 15.30-18 h), fins a les fases finals (18 h) i la cloenda amb el lliurament de premis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.