La cursa popular de santa cristina d’aro 2015 èxit de participació

Sortida de la Cursa Popular 2015 Santa Cristina d'Aro
Sortida de la Cursa Popular 2015 Santa Cristina d’Aro

La prova, un dels actes centrals de la Festa Major, es va celebrar el dissabte 25 de juliol i va aplegar un nombrós públic al municipi del Baix Empordà

Espectacular presència d’atletes a la 29a edició de la Cursa Popular de Santa Cristina d’Aro. Per augmentar amb vistositat de l’esdeveniment esportiu la sortida i l’arribada van tenir lloc al carrer Teulera, fet habitual en les últimes edicions.

La cursa es dividia en sis franges d’edat. En la reservada als més petits, el recorregut era de 1.000 metres. Els i les joves van recórrer els 3.300metres i per a la resta de participants –dividits, segons l’edat, en quatre categories–, de 7.500 metres. L’organització va atorgar premis per als primers classificats, tant homes com dones, en cadascuna de les franges d’edat. A més, també es concedia als tres primers classificats masculins i femenins que haguessin acreditat, prèviament, la seva residència a Santa Cristina d’Aro. Finalment, hi va haver un premi especial per als tres primers classificats masculins i femenins de la prova absoluta.

Els tres primers classificats en la prova absoluta masculina van ser Jordi Rabionet, Diego Arroyo i Francesc Freixer; en la femenina, Paloma Lobera, Albada Blay i Sophie Thieuleux.
Les tres quartes parts del recorregut de la prova més llarga, de quasi 8 quilòmetres, es desenvolupa per pistes forestals. Passa, entre altres indrets, per la urbanització del Golf, per diversos punts del poble de Solius –el mas Dalmau, per sobre el convent de Santa Elena i el restaurant Mas Pla– i, ja de tornada al casc urbà de Santa Cristina d’Aro, per la pista forestal paral·lela al Ridaura.

Des de l’organització volem donar les gràcies al personal de la brigada, als cossos policials i molt especialment als col·laboradors que van posar el seu gra de sorra per què tot sortís a la perfecció.