BASES TRAVESSIA I VOLTA DEL SERRÀ

BASES TRAVESSIA I VOLTA DEL SERRÀ

 

600-MARNATÓ

Segons Informa Radio Sant Feliu L’Aquàtic Club Xaloc avança els reglaments per a dues proves d’estiu que organitza a Sant Feliu de Guíxols. Es tracta de la “Travessia nedant a Sant Feliu de Guíxols” i “La volta del serrà”.
La Travessia nedant  se celebrarà el diumenge, 16 d’agost i la sortida per a seniors s’anuncia a les 10:30 h. des de  Port Salvi amb una distància a recórrer de 1.100 metres i la travessia “mini”, destinada als infants, està prevista a les 11:30 h. amb sortida des de la platja de Can Rius (Palm Beach) i un recorregut d’aproximadament 400 metres.
Les bases d’aquesta prova, adreça d’inscripció, categories, etc. les trobaren en el següent PDF: REGLAMENT TRAVESSIA 2015
Quant a La Volta del serrà que se celebrarà el 30 d’agost, és una prova per equips de dues persones que consisteix en completar la distància de 7.000 metres establerta per l’organització en un circuit d’anada i tornada. Un component neda i l’altre el segueix amb el caiac, indicant-li el rumb i fent el seguiment al seu costat.
La sortida està programada per les 9 del matí des de la platja de Sant Feliu, a l’alçada de l’edifici de l’Ajuntament.
Tota la informació, inscripcions, reglament, etc. les trobareu en el següent PDF: REGLAMENT VOLTA DEL SERRÀ 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.