El Barça renova Oriol Busquets, la gran perla del planter

El Barça renova Oriol Busquets, la gran perla del planter

 

600_ORIOL_BUSQUETS

Segons Informa Radio Sant Feliu El passat divendres 17, els responsables del futbol base blaugrana, van arribar a un acord amb el guixolenc Oriol Busquets per la seva continuació durant 3 temporades més. El migcentre ganxó va complir els 16 anys i havia de firmar el seu primer contracte com a professional un cop deixava els cadets per convertir-se en jugador del juvenil.
L’acord es va allargar ja que, segons el diari Sport, l’internacional sub17 era pretès pels grans de la Premier League. El Manchester United i l’Arsenal havien contactat amb el jugador de Sant Feliu de Guíxols i li oferien contractes força superiors econòmicament als del barça.
Oriol Busquets és una de les grans promeses europees i la seva progressió indica que es pot convertir en un referent ràpidament.
El Futbol Club Barcelona però, tenia un punt a favor, ja que el ganxó somniava continuar i convertir-se en futbolista de la primera plantilla blaugrana. Tant la seva família com el representant Josep Maria Orobitg han decidit continuar a Barcelona valorant el desig del jugador i l’aposta que el club està realitzant per ell.
Oriol Busquets passarà directament a la plantilla del Juvenil A, saltant-se una categoria com a demostració d’un futbolista amb un enorme futur.
Aquesta setmana Ràdio Sant Feliu em parlat amb l’Oriol i ens ha explicat que està molt content i que després d’uns dies per Sant Feliu de Guíxols vol tornar a la feina i treballar de valent per anar assolint els seus objectius.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.