AQUEST DISSABTE DE CELEBRA LA MARNATÓ

AQUEST DISSABTE DE CELEBRA LA MARNATÓ

 

600-MARNATÓ

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest dissabte, 27 de juny se celebrarà amb més de mig miler de nedadors la IV Marnaton eDreams Sant Feliu de Guíxols amb la prova principal que és la travessia de 6 Km. amb sortida des de la platja de Canyet fins la platja de Sant Feliu de Guíxols. Un recorregut que els especialistes cataloguen de sorprenent tant pels fons marins com per l’entorn on es desenvolupa atès que el passadís del Freu (5 m. d’amplada per 10 m. d’alçada), a tocar de la Punta de Garbí, li dóna una espectacularitat que no poden tenir altres proves d’aquestes característiques.
David Campa, director de la prova declarava a la nostra emissora que “és una prova molt especial perquè els nedadors i nedadores podran gaudir de la fauna, dels penya-segats, d’un paisatge únic i, a més, aquest any tenim una nova travessia d’1,7 Km. que surt des de Port Salvi, dóna la volta a la llosa de s’Adolitx i torna a passar pel Freu. Està pensada per tota aquella gent que encara no es veu en cor de fer unes distàncies tant llargues i és una manera d’introduir-se en aquest esport tant atractiu ja que som uns privilegiats de tenir aquesta costa i de poder-la gaudir també des del mar durant tot l’any.
Campa també destacava que en la prova de kids hi haurà quatre categories: de 4 a 5 anys que faran 50 m. els de 6 a 7 anys 100 m. els de 8 a 9 anys 200 m. i els de 10 a 13 anys en fan 400. Les úniques inscripcions que restaran obertes el mateix dissabte seran les dels nens.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.