Nan Oliveras no perdona a Sant Feliu de Guíxols

Triatló. Podi masculí i femení del XXVI Triatló Sant Feliu de Guíxols

Segons Informa El Punt Avui Nan Oliveras (CE Where Is The Limit?) va guanyar el 26è Triatló de Sant Feliu de Guíxols, que es va disputar amb més de 400 participants sobre la distància esprint de la qual l’olotí és campió estatal i que, per evitar aglomeracions, es fa en tres sortides diferents en funció de la categoria. És, aquesta, una circumstància que Nan va valorar perquè el segon a la general, a 1:50, va córrer en la tercera sortida –Santi Pellejero (Team Calella) a diferència de Nan, que ho va fer en la segona i va completar el recorregut en 58:09. “A la meva sortida ja em vaig escapar nedant, que vaig treure 15 segons i, en la bici, com que feia molt vent i es pujava un petit port es feia molt perillós perquè se n’anava la bici i no vaig voler arriscar [va fer 37,5 de mitjana]”, explicava el guanyador, que d’aquí dues setmanes serà a Mataró, també en distància esprint i que serà campionat de Catalunya i, d’aquí quatre, intentarà revalidar el títol estatal –el seu primer gran objectiu del 2015, el següent serà l’europeu sub-23 a Banyoles al juliol– a Pontevedra. Amb el triomf, l’olotí manté la ratxa de victòries aquest any en curses al país, que completa amb el cinquè lloc a la copa d’Europa a Madrid. El júnior Ernest López (CN Olot) va completar el podi masculí i el femení el van formar les triatletes del CN Vic-ETB Sara Loehr i Marta Sànchez i Anna Carrión.

Carol Routier, 34a a Yokohama

La banyolina va ser la segona estatal en la quarta cita de les sèries mundials de triatló, darrere la basca Ainhoa Murua; catorzena i líder del rànquing de les tres triatletes que aniran als Jocs de Rio de Janeiro en el qual Routier és ara mateix tercera. Carol va tornar a destacar en els 1.500 metres de natació de la cita que tancava el calendari de competicions al continent asiàtic i, en un tram de ciclisme marcat per la pluja, es va mantenir en el nombrós grup capdavanter fins a la segona transició. Londres, d’aquí quinze dies, viurà la següent cursa de les WTS.