Els tres clubs de futbol de Sant Feliu de Guíxols firmen un acord de col·laboració

Els tres clubs de futbol de Sant Feliu de Guíxols firmen un acord de col·laboració

 

FUTBOL SANT FELIU

Segons Informa Diari De Girona Els clubs de futbol de Sant Feliu de Guíxols -el Vilartagues, l’Ateneu Deportiu Guíxols i l’Escola de Futbol- han arribat a un acord per compartir esforços i objectius: han signat un acord a tres bandes per les properes tres temporades, per tal de fer possible que, mantenint la seva independència com a club esportiu, treballin de forma conjunta tant esportivament com socialment.
L’objectiu principial és tenir un primer i un segon equip de futbol sènior que treballin conjuntament per assolir els màxims nivells esportius per a cadascun d’ells i un futbol base sòlid que treballi perquè els jugadors de Sant Feliu tinguin les portes obertes d’aquestes entitats en acabar la seva etapa de juvenil.
L’acord signat entre l’Escola i l’AD Guíxols estableix que l’EF Sant Feliu es convertirà en les properes tres temporades en el filial del Guíxols, que no tindrà cap equip de futbol base. També marca, entre d’altres coses, que l’Ateneu establirà una quota de soci de 60 euros per temporada a tots els socis i pares de l’EF Sant Feliu. L’Escola també es compromet a realitzar com a mínim dos partits setmanals al camp Josep Suñer, mentre que es crearà un consell esportiu dels tres clubs per consensuar els jugadors que han de formar part de cada club un cop acabin l’etapa de juvenils. El conveni finalitzarà el 30 de juny de 2018, i es considerarà prorrogat per tres anys més en cas que cap de les parts ho informi per escrit a l’altra abans de l’1 d’abril de 2018.
L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Joan Alfons Albó, ha manifestat que s’ha d’agrair “la seva capacitat (dels clubs) de saber triar entre allò prescindible i allò que és irrenunciable, ja que el seu acord beneficia més de 500 esportistes, entre petits i grans”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.