XAVIER BUDÓ EMPENY A CARLA AL TOP-10

XAVIER BUDÓ EMPENY A CARLA AL TOP-10

 

BUDÓ-WEB

Segons Informa Radio Sant Feliu Una de les grans sensacions del tennis femení dels darrers anys,  la canària Carla Suárez que entrena el guixolenc Xavier Budó, es troba immersa en el somni d’inscriure el seu nom en el Top-10 mundial, després de vèncer en el Màsters de Miami a Venus Williams (0-6 / 6-1 / 7-5) i Andrea Petkovic (6-3 / 6-3) tot arribant a la final davant de la nº 1 mundial, Serena Williams que la va derrotar per un  clar 6-2 / 6-0.
La tenista, que tutela i entrena el ganxó des de que tenia 18 anys, té un gran futur dins del circuit segons pronostiquen els experts i ja es confirma com la continuadora dels èxits de Arantxa Sánchez Vicario i  Conchita Martínez .
Precisament en aquesta pista central, el Crandon Park de Florida, la darrera presència d’una espanyola  es remunta a l’any 1993, en un partit disputat entre  Arantxa i Steffi Graf, amb victòria de la petita dels Sánchez Vicario i des del 2001 no hi ha hagut cap espanyola en el Top-10 mundial.
Sovint ens trobem amb posts al Facebook en els quals en Xavier Budó esperona a la seva pupil·la en la seva projecció, fruit indiscutible del treball de Budó i de l’esforç de la tenista amb la qual varen viure un somni, el passat cap de setmana, i van acaronar la gloria però davant hi havia ni més ni menys que la totpoderosa Serena Williams.
En Xavier Budó va estar plenament vinculat al Club Tennis Guíxols en l’etapa de les pistes del port de Sant Feliu, on se’l recorda des de petit sempre amb la raqueta a la mà, practicant un esport que li està aportant èxits i prestigi tant per la seva vocació com per la seva dedicació. Enhorabona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.