Mundialet MIC 2015 a CDA

Mundialet MIC 2015 a CDA

 

mic-2

Segons Informa Radio Sant Feliu Nova edició del Mediterranean Internacional Cup (MIC), del 31 de març al 5 d’abril, un campionat que ha esdevingut un referent mundial del futbol base per equips per a joves promeses. Segons informa el web www.ciutada.platjadaro.com, se celebren 600 partits a 19 poblacions de la Costa Brava amb 200 clubs d’arreu del món. Des de 2008 Castell d’Aro n’és una de les seus, gràcies als diversos convenis de col·laboració establerts entre l’organització del MIC i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro.
En el seu moment van participar al MIC jugadors que avui han esdevingut professionals i referències mundials d’aquest esport: Leo Messi, Neymar, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Marc Bartra, Sergi Roberto i Jordi Alba (FC Barcelona), Marcelo Vieira i Lucas Silva (Real Madrid CF), Cesc Fábregas (Chelsea FC), Lucas Leiva i Coutinho (Liverpool FC), Juan Mata (Manchester United), Víctor Álvarez (RCD Espanyol) o Lucas Moura (PSG).
Enguany, el Camp Municipal de Futbol de Castell d’Aro és l’escenari de l’1 al 4 d’abril, de 17 partits de classificació i de la fase final de la Categoria B–Cadet Masculí (nois nascuts l’any 2000), tots d’entrada gratuïta amb la presència d’equips de països com Colòmbia, Israel, República Dominicana, Regne Unitat, Estat espanyol, Estats Units, Argentina, Senegal o Països Baixos, i diversos de catalans (UE Figures, CE Cristinenc o RCD Espanyol, entre d’altres). Aquest conjunt de matxs formen part del programa d’activitats de Setmana Santa a Castell-Platja d’Aro.

Calendari de partits

Dimecres 1 d’abril · Fase de classificació
16 h CE Berga – Boscos Futbol Club (Col.)
17 h Hapoel Ashkelon (Isr.) – Caribbean FC (Rep. Dom.)
18 h Racing Sarrià CF – UE Figueres
19 h UE Balafia – Can Viladet

Dijous 2 d’abril · Fase de classificació
9 h Belper Town JNR (UK) – Alboraya UD (Esp.)
10 h Ametlla del Vallès CF – CE Cristinenc
11 h USA Soccer Stars (EUA) – Kaptiva Sports Academy
12 h US Region 1 Select (EUA) – CA Almafuerte (Arg.)
16 h RCD Espanyol – Caribbean FC (Rep. Dom.)
17 h Sevilla FC (Esp.) – CSI
18 h Aspire Football Dreams – UE Balafia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.