Presentació del pla de millores de la piscina

El projecte respon a la voluntat de recuperar i revaloritzar l’ús de la pisicna municipal coberta de Sant Feliu de Guíxols.
L’actuació es centra en rehabilitar d’una forma integral la zona de vestidors, sumant-hi un nou passadís d’accés, tant a vestidors com a nova sala de spinning, com a part d’ampliació del complex. Aquest nou passadís discorre paralel a l’actual i incorpora 120m2 nous a l’edifici.
Pel que fa als vestidors, es redistribueixen els existents, tot col.locant els quatre de grups al principi del recorregut, i els nous d’abonats, al final, passada l’escala d’accés a les sales esportives. Altrament, es rehabilita l’existent àrea dels spa, convertint-la amb una nova sala de spinning, per tal de poder completar l’oferta esportiva que, a dia d’avui, està oferint el complex. Finalment, s’ubica una nova escala exterior, a la zona d’accés a la sala de spinning, per tal de resoldre el conflicte que la instal.lació té amb l’evaquació de la planta superior. (Premsa/Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.