Cinquena victoria consecutiva del CE Cristinenc

cristinenc jornada 8

Racing Blanenc 3 – CE Cristinenc 4
19 minuts d’infart a la primera part. Al minut 9 el CE Cristinenc amb gol d’Ayoub s’avança al marcador, als pocs minuts recupera la avantatge el Blanenc 2-1 i al minut 19 una jugada magistral de Joe va permetrà arribar als jugadors als vestuaris amb un tranquil•litzador empat 2 -2.

A la segona part el canvi de Mamadou per Alex va fer que el mig del camp tingués un millor equilibri fent que l’equip generes més ocasions de gol.

Joe va fer el tercer gol amb jugada individual i el capità Mati va sentencia un penal que va donar una còmoda avantatge al Cristinenc per 2 a 4

Justa abans de finalitzar el partit, una jugada desafortunada de la defensa verd i blanca posava al marcador el definitiu 3 a 4 amb gol en pròpia meta.

El Cristinenc suma amb aquesta victòria, 3 punts importants que el consoliden a les primeres posicions de la lliga.