El cristinenc puja 4 posicions en la classificació

Cristinenc Jornada 7

Les dos victòries consecutives a les darreres jornades amb victòries per 1 a 8 al camp del Maçanet i per 1 – 0 contra el Ponent dissabte, fa que el CE CRISTINENC es situï en la tercera posició de la classificació a la lliga de 4º catalana.

No sense esforç el CE CRISTINENC va aconseguir imposar-se al PONTEC per la mínima, 1 – 0. El gran protagonista de la primera part va ser el porter Aurelio que va aconseguir aturar les expectatives de l’equip visitant. A la segona part, el canvi d’estratègia plantejat per Pini, introduint nous jugadors va donar resultat i va permetre encaixar un gol de falta directa per l’esquadra materialitzat per Mati.

El joc de la defensa cristinenc en els darrers minuts de partit va salvar la jornada d’un empat.

Pròxima parada, diumenge al camp del RACING BLANENC FC, on l’equip baix empordanès intentarà avançar posicions fins al capdavant de la classificació.