Programa Esportiu Municipal 2014-2015

Programa Esportiu Municipal 2014-2015

 

17f1911ec95a85ff34522d93f64ba127_L

Propostes diverses per a infants, joves i adults

 

El Programa Esportiu Municipal (pdf), impulsat per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, ofereix per a aquest proper curs 2014–2015 sis propostes de caràcter estable per a infants, joves i adults. Les inscripcions s’inicien dilluns 15 de setembre, i l’activitat comença la primera setmana d’octubre i finalitza el juny. Simultàniament, 21 entitats i associacions esportives del municipi completen l’oferta amb propostes de base o per a sèniors. 

Tot seguint el calendari acadèmic, a les escoles del municipi es dur a terme la proposta Multiesports com a extraescolar (amb el suport de Diptsalut) amb tast i iniciació a diversos esports: voleibol, handbol, tennis, hoquei, atletisme, bàsquet, bàdminton. Seguint el ritme del calendari escolar al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro s’hi desenvolupen les sessions infantils de gimnàstica rítmica, i entre aquest equipament i la Sala Polivalent de Castell d’Aro les escoles de bàsquet CAF i d’hoquei.

En relació als adults (de 18 a 65 anys), també al Palau d’Esports i Congressos i a la Sala Polivalent es continua oferint pilates, i al Complex Esportiu Riembau de Platja d’Aro natació. També es preveu que es mantinguin al llarg de tot l’any les sessions de dinamització tant dels Parcs Urbans de Salut com de la Xarxa d’Itineraris Saludables (amb la col·laboració de Dipsalut i el Consell Comarcal del Baix Empordà).

Tot el conjunt forma part del Pla Municipal d’Esports, que té com a objectius promoure la seva pràctica com a font de salut i com a hàbit de la vida quotidiana; vetllar perquè els participants assoleixin uns coneixements esportius amplis; que la competició sigui un mitjà d’aprenentatge i no un fi; i promocionar el municipi com a destí de vacances actives.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.