1a Cursa Nocturna • Divendres 8 d’agost

1a Cursa Nocturna • Divendres 8 d’agost

 

4cd5973a7c2085986240cae9b1f23d5c_L

Recorregut de 5 km sobre terreny urbà a Platja d’Aro

 

Primera Cursa Nocturna de Platja d’Aro, divendres 8 d’agost (21 h) amb un recorregut de cinc km sobre terreny pla i asfaltat, just en el moment de la posta de sol. Organitza la Penya Blaugrana de Castell-Platja d’Aro i RunParty, amb la col·laboració de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. Amb una previsió de participació d’entre 250 i 300 participants, forma part de la Lliga Internet Championchip, que agrupa les 110 curses populars més interessants de tot Catalunya. 

El punt de sortida és a l’Av. París amb c/ Roma (zona Els Estanys). L’itinerari transcorre pel c/ Sant Sebastià en direcció al Passeig Marítim, remuntant tot seguit pel Passeig Ridaura fins al giratori Mercè Rodoreda, per tornant a enllaçar amb c/ Roma. En aquest punt continua pel carril bici passant per Can Bada i el cementiri de Castell d’Aro, i prenent el Camí Vell fins a l’Av. Luxemburg, i d’aquí fins a l’arribada en la confluència amb l’Av. París. Un cop finalitza, els participants poden recuperar forces al vilatge instal·lat a l’exterior del Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, on hi ha avituallament, música i lliurament de premis. Inscripcions prèvies on line al lloc web de RunParty.

Championchip és el sistema de cronometratge d’esdeveniments esportius massius més utilitzat a Catalunya i l’estat espanyol. Precís, ràpid i senzill, només requereix la utilització d’un xip d’identificació per part dels corredors, que es lliga al calçat esportiu i que permet obtenir temps d’arribada i parcials, i compensar el lapse que triga cada corredor a creuar la línia de sortida en curses massificades, alhora que es controla que ningú surti del recorregut.


1a Cursa Nocturna de Platja d’Aro

Divendres 8 d’agost · 21 h Av. París – c/ Roma (Els Estanys)

Recorregut de 5 km sobre terreny urbà, pla i asfaltat

Integrada en el calendari de la Lliga Internet Championchip

Informació: àrea d’Esports · T 972 816 769 · esports@platjadaro.com · web

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.