ELS JOCS SENSE FRONTERES PER SFG

ELS JOCS SENSE FRONTERES PER SFG

 

JOCS-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu, Sant Feliu de Guíxols tornarà a ser l’amfitriona dels Jocs Joves Sense Fronteres 2015, després que les altres ciutats pertanyents a l’agermanament li hagin passat el relleu. Joves de les ciutats de: Bourg de Péage (França), East Grinstead (Regne Unit), Schwaz (Àustria), Mindelheim (Alemanya), Verbania (Itàlia) i Tramin-Termeno (Itàlia-frontera alemanya) estaran presents entre nosaltres en uns jocs on la vela serà el referent.
Falta concretar la data, que serà amb certesa en la primera quinzena de juliol 2015. S’està cercant la subvenció europea, els recursos d’esponsorització i tota una gran maquinària de voluntaris. Des de l’Ajuntament es considera que els Jocs Joves Sense Fronteres Europa 2015 Guíxols han de ser un dels grans esdeveniments de l’any vinent, i comporten tota la implicació de la ciutat.
Per aquest motiu, al llarg de l’hivern hi haurà nombroses peticions d’ajuda a les diferents entitats locals, empreses i serveis, per tal que ajudin l’Ajuntament a tenir un gran paper a Europa.
De moment, les persones amb inquietud per l’esport, per la vela, pel mar, i pels idiomes (anglès, alemany, italià, francès) tenen l’ocasió per formar part activa d’aquest esdeveniment.
Els agermanaments, que es varen iniciar en l’època de l’alcalde, Josep Vicente, amb un inici amb la ciutat francesa de Bourg de Peâge,que amb el temps es varen anar ampliat amb ciutats d’altres països com el Regne Unit, Àustria, Alemanya i Itàlia, unió que ha permès anar fent intercanvis culturals, turístics i de relació entre joves. Periòdicament s’organitzen els Jocs Sense Fronteres, on competeixen de forma lúdica en diverses proves, excusa per fer una concentració de totes elles a través de l’esport que, en aquesta ocasió se celebraran a Sant Feliu de Guíxols, ciutat que compta amb les infraestructures i la logística necessària per acollir un esdeveniment d’aquestes característiques.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.