Un petit però gran pilot: Gerard Congost Aguilera

Un petit però gran pilot: Gerard Congost Aguilera
Gerard Congost Aguilera
Gerard Congost Aguilera

El jove pilot de Santa Cristina d’Aro Gerard Congost acumula multitud d’èxits, tot i ser encara un noi de deu anys té un palmarès extens tant nacionalment com internacionalment

Però l’equip i la família no ha arribat fins aquí sense esforç, ja que des dels dos anys en Gerard ha jugat i madurat dalt d’una moto. Participant en les curses de minis a Sils amb quatre anys i al campionat Social de Sant Celoni amb cinc.

L’any 2010 ja va sorprendre a tota Catalunya quan sent un dels pilots més joves va acabar el campionat en 2ª posició donant guerra fins al final per al 2011 dominar i guanyar amb mà de ferro el campionat.

Durant la categoria de 50cc va disputar cada estiu una de les curses amb més renom internacional per als més petits com es el MX MasterKids on mai va tenir la sort de cara , ja que tot i ser el més ràpid durant tots els entrenaments,  dues averies a la moto el va deixar fora de la competició. Tot i així, va deixar el seu nom marcat dins el panorama internacional del MotoCross.

Des del 2012 amb la pujada a la categoria de 65cc l’objectiu ha sigut molt clar, participar en el campionat d’Espanya i d’Europa per abandonar la categoria com a campió i un dels millors pilots de la seva generació.

Al 2013 amb encara un any a la categoria va pujar al podi en els dos campionats i actualment el 2014 és el seu any més prometedor, on no està baixant mai del podi i lluita per aconseguir tots els títols. L’esprint final serà aquest estiu amb la final del campionat d’Europa a Finlàndia (Juliol 2014) i el mundial a Bèlgica (Agost 2014), on en Gerard arribarà com un dels pilots a batre i amb la il•lusió i el desig de poder ser el campió.

Pots seguir la trajectòria d’aquest petit gran pilot de Motocros als diferents campionats on esta participant al seu espai web: http://gerard4.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.