La posada a punt, en territori ganxó

La posada a punt, en territori ganxó

 

Sant Feliu de Guixol

Segons Informa El Punt Avui Sense cap mena de dubte l’arribada d’un club històric com el Racing a terres gironines és tot un esdeveniment. En els últims dies diversos mitjans de comunicació de Cantàbria s’han interessat per tot el que envolta el Llagostera, i entre ahir i avui s’espera que més de 500 aficionats verd-i-blancs siguin presents per la zona i a l’estadi.

El Racing, encapçalat pel seu president Juan Antonio Tuto Sañudo, va arribar a Tossa de Mar divendres al vespre. Tot i allotjar-se a la localitat selvatana, l’entitat de Santander es va desplaçar a Sant Feliu de Guíxols per fer una sessió d’entrenament ahir al matí. Sobre la gespa artificial del Josep Sunyer i Arxer –semblant a la de Llagostera– la plantilla del Racing va fer força exercicis amb pilota i va posar en pràctica algunes de les accions que haurà d’utilitzar en el duel d’aquest migdia.

Centenari a dues bandes

El Guíxols va oferir les seves instal·lacions a un dels grans clubs de l’Estat amb el qual l’uneix haver arribat als cent anys de vida. Mentre l’equip ganxó es troba en plena celebració d’aquesta efemèride, el Racing –fundat el 1913– ho va fer la temporada passada. L’entitat verd-i-blanca va agrair les facilitats regalant a la directiva del Guíxols un escut commemoratiu. 

Camí a El Sardinero

El ple, aquest migdia, a Llagostera, està gairebé assegurat. De Santander està previst que arribin uns 500 aficionats que se situaran darrere una porteria del municipal. A l’expectativa del que passi en el partit d’anada, el club llagosterenc va anunciar ahir que ja prepara el viatge per portar força gent a una cita històrica com el partit de tornada al Campos de Sport de El Sardinero. El pla de viatge inclou el desplaçament d’anada i tornada amb autocar fins a Santander i un dels àpats de la jornada per 100 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.