El Guíxols, tocat i enfonsat

Sant Feliu de Guíxol

Segons Informa El Punt Avui Ja feia setmanes que es veia a venir que el Guíxols ho tindria molt coll amunt per salvar-se. Tot i no deixar d’intentar-ho en cap moment i agafar una mica d’aire en algun partit puntual, els ganxons ahir van dir que prou. La derrota contra la Jonquera els va condemnar matemàticament al descens de categoria quan encara falten tres jornades pel final. L’1-2 també va servir perquè els jonquerencs, que no tenen ni molt menys estacada la permanència, agafessin aire. El final del partit va ser un cara o creu en què al Guíxols li va tocar les de perdre, com ha passat moltes vegades durant tota la lliga. Un penal a sis minuts del final va acabar amb l’1-2 dels visitants. Hi va haver suspens, perquè Castilla va aturar el xut d’Anselmo, però el refús li va anar al mateix jugador, que no va perdonar al porter local.

Sense fer cap gran partit, el Guíxols havia dut la veu cantant durant la primera meitat i part de la segona. Un gol al límit del descans va situar els visitants amb avantatge (Nico va aprofitar una centrada de Sanchís), però els ganxons van insistir després del descans i van trobar el premi. A la tercera ocasió (Pau Menendez i Carlos haurien pogut fer l’1-1), els ganxons van igualar el matx amb un penal transformat per Marc Medina. Els locals van accelerar i van disposar de dues ocasions per marcar el 2-1, però es van trobar amb una doble plantofada: l’1-2 i el descens.