El Guíxols hi vol creure

Segons Informa El Punt Avui El vestidor del Guíxols té clar que la permanència encara és factible i ho va demostrar fent un bon partit contra el Granollers i sumant la tercera victòria consecutiva, una seqüència de resultats que no passava des del passat 7 d’abril. En el partit contra el Granollers, l’equip de Ramon Monràs va fer una bona actuació i el duel se li va posar molt de cara quan Duran va cometre penal sobre Moha i Garrido va marcar l’1-0 (11′). Els minuts següents van ser igualats i només en dues arribades dels visitants Castilla va haver d’intervenir.

La jugada clau del partit es va viure en el minut 40, quan Duran va veure la segona targeta groga i va ser expulsat. En una última embranzida abans del descans, el Guíxols va jugar uns darrers cinc minuts molt bons en què va generar nombroses ocasions i podia haver sentenciat el partit. Moussa i Callicó van ser els més destacats en unes jugades en què va faltar un punt d’encert.

El Granollers es va posar les piles després del descans i un penal per mans de Garrida a l’àrea van permetre als granollerins marcar l’empat i entrar durant uns moments en el partit (54′). El Guíxols no es va arronsar i, en el minut 66, Garrido va fer una bona jugada i va centrar perquè Gómez marqués de cap el 2-1. Amb el marcador a favor, els de Monràs van controlar el rival i Sosseh, després d’enviar una pilota al pal (76′), va aconseguir el gol de la sentència que permet als de Sant Feliu de Guíxols somiar amb la permanència.

A falta de cinc jornades per al final de lliga, la permanència és a sis punts. Ara mateix, l’Avià és l’equip que marca la línia de la salvació. La propera jornada, el Guíxols visita un Vic que ja té la feina feta des de fa temps.