Melcior Mauri s’alia amb el Tipi Park de Santa Cristina

Melcior Mauri s’alia amb el Tipi Park de Santa Cristina

Segons Informa El Punt Avui L’exciclista professional Melcior Mauri, instal·lat des de fa anys a les comarques gironines, ha estat contractat aquesta temporada per l’equip professional de la federació de l’Equador (Ecuador Team) per projectar la imatge d’aquesta formació, que compta amb tres ciclistes catalans al continent europeu. Mauri, a més, s’ha proposat crear a Santa Cristina d’Aro, a les instal·lacions del club Tipi Park, un centre de tecnificació de ciclisme per a professionals i amateurs amb la inclusió d’una de les seves especialitats, el ciclisme indoor. L’aposta s’inclou en la nova dinàmica del Tipi Park de convertir-se en un centre de referència de fitness i d’altres activitats, com el futbol, el tennis i el padel.

La nova estratègia dissenyada per Melcior Mauri i el Tipi Park inclou l’organització d’activitats obertes al públic. Així, aquest diumenge (2/4 de 10) s’organitza la primera cursa popular amb un recorregut de 5 i 10 quilòmetres al voltant del club, situat, segons Mauri, en un “entorn privilegiat”. “Tenim tot el necessari perquè el ciclisme s’integri en el centre, ja segui en l’especialitat indoor o en el de l’aire lliure. Farem jornades de tecnificació, de formació i de reciclatges per a tècnics”, afegeix el ciclista, vencedor de la Vuelta a Espanya el 1991.

El principal avantatge de la instal·lació és la seva situació privilegiada a la Costa Brava, amb allotjament suficient sobretot en la temporada baixa, i la marca que les comarques gironines han aconseguit gràcies a l’estada i entrenament de nombrosos equips i ciclistes professionals des de fa anys, tant a la ciutat de Girona com al seu voltant.

La jornada de diumenge, a banda de la cursa popular, inclourà exhibicions esportives d’algunes de les modalitats que es poden practicar a les instal·lacions, com ara diferents arts marcials, pilates i una sessió magistral del mateix Mauri de ciclisme indoor.

L’equip Ecuador Movistar ja va fer el passat dia 21 de març la seva presentació a les instal·lacions del club. L’equip, dirigit per l’antic director del FC Barcelona Domènec Torrent, està format per ciclistes del país sud-americà i dels professionals catalans Jordi Simon, Isaac Carbonell i Jaume Rovira. Durant tota la temporada l’equip disputarà algunes de les voltes i clàssiques del calendari europeu de la categoria continental.

Què és Bikecontrol?

Melcior Mauri (Vic, 1966), que va ser professional fins el 2001, sempre ha continuat lligat al ciclisme. Seu va ser el disseny de les bicicletes Indoor’de la marca Bikecontrol, que comercialitza des de Palamós, abans fins i tot que l’Spinning, que parteix de la mateixa idea, es convertís en una moda als gimnasos dels Estats Units i d’Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.