Massa motius per lamentar-se

Massa motius per lamentar-se

Segons Informa El Punt Avui La temporada del Guíxols no és bona i els 19 punts que ha sumat fins ara així ho demostren. Enmig d’aquesta situació tan complicada, però, hi ha un factor que crida l’atenció, i és que el Guíxols ha deixat escapar molts punts en els últims instants dels partits, un fet que demostra que aquest curs no té de cara la sort i l’encert.

Dissabte passat, contra el Farners, la història es va repetir per quarta vegada aquesta temporada i el conjunt de Ramon Monràs va veure com se li escapaven els punts més enllà del minut 90. La crueltat de la situació encara va ser més gran a Santa Coloma ja que amb un empat al marcador els blaugrana van estavellar una pilota al pal (92′). La patacada contra el Farners va ser la confirmació que la fortuna no els somriu aquesta temporada: “Hem viscut massa finals cruels. Puntuem fins al 90 i per mala sort o per neguit acabem marxant sense res. És lògic pensar que si algun d’aquests punts no s’hagués escapat segurament seríem més amunt”, destaca Monràs.

El tècnic ganxó és conscient que la temporada no és bona i que s’ha fallat en molts aspectes, però també es lamenta de la petita psicosi que els generen els finals de partits: “Tots els entrenadors sabem que quan ha passat un cop és difícil revertir la situació. Hi ha equips que encaixen al principi i d’altres a pilota aturada, i a nosaltres ens passa en els últims minuts. És una barreja de mala sort i també de falta de confiança”, explica l’entrenador del Guíxols, que conclou: “Quan les coses no surten bé tot et va en contra.”

No abaixen els braços

El Guíxols no es pensa rendir i així de clar ho destaca Monràs: “La gent que ens ha vist jugar sap que competim però que això fins ara no ens ha servit per sumar més punts. El que és clar és que no abaixarem els braços.”

Ara mateix el Guíxols té la permanència a nou punts quan en queden 21 en joc. El tècnic blaugrana s’aferra a la motivació que generen els pròxims rivals per intentar agafar l’últim tren cap a la permanència: “Ens vénen rivals que motiven els jugadors i intentarem revertir la situació. Tots creiem que mereixem més punts dels que tenim, i fins al final n’intentarem sumar tants com puguem.”

La primera prova de foc serà aquest diumenge al camp del Peralada. Si guanyessin, no hi ha cap dubte que seria una injecció de moral.

FARNERS-GUÍXOLS
2-1
Amb empat a un, el Guíxols envia una pilota al pal (92′). Encaixa el gol de la derrota en el minut 94.
SABADELL B-GUÍXOLS
2-1
El Guíxols s’avança en el marcador però veu com el rival li remunta el partit amb gols en els minuts 86 i 90.
MONTCADA-GUÍXOLS
1-0
El Guíxols no es mereix perdre però encaixa el gol de la derrota a través d’un penal molt rigorós (81′).
GUÍXOLS-LLEFIÀ
2-2
El Llefià remunta el gol del Guíxols marcant en el minut 81 i en el 86. El porter Castilla salva un punt (93′).
BANYOLES-GUÍXOLS
2-1
El Guíxols s’avança però veu com en el segon temps li empaten de penal i encaixa el segon gol en el minut 93.
GUÍXOLS-GIRONA B
1-2
El Guíxols s’avança però el Girona B capgira el resultat amb dues dianes en els minuts 90 i 92.
GUÍXOLS-PERALADA
1-1
El Guíxols, que encara no havia guanyat, va veure com amb un penal rigorós en el minut 82 se li escapava el triomf.
VILASSAR-GUÍXOLS
2-1
El Guíxols s’avança però acaba perdent per culpa d’un nou penal i per un gol en el minut 82 de joc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.