El Lloret furga en la ferida del Guíxols i el supera

Segons Informa El Punt Avui Un un altre dels duels entre equips gironins, Guíxols i Lloret van acabar el partit amb sensacions oposades. En el conjunt local, immers en una mala dinàmica des de l’inici de curs, la derrota va ser un cop dur de cara a l’objectiu de la permanència. Per als lloretencs, aquests tres punts són un gran pas cap a la salvació. Pel que fa al partit, el Lloret va ser millor en línies generals i així es va reflectir des d’un inici contra un Guíxols molt tocat per les baixes.

Al minut 2, Bader va avançar els selvatans amb una gran acció personal, i dos minuts després Xavi Mora va fallar un penal que hauria suposat l’empat. Aquest acció va donar tranquil·litat al Lloret i va desmoralitzar al Guíxols. El segon gol visitant va arribar abans del descans i va ser de l’ex blaugrana Peque, que no el va celebrar.

A la segona part i amb el 0-2 al marcador, el Guíxols no va trobar la manera de reaccionar i escurçar diferències mentre que l’equip d’Edu Urdiales va marcar el tercer a través de Lobo. El conjunt ganxó, conscient que la derrota els deixava en una situació crítica, va fer un pas endavant però només va poder maquillar el resultat amb un penal marcat per Santamaria (68′).

El Guíxols amb 19 punts es troba a nou punts de la permanència que marca precisament el Lloret amb 28.