Victòria clau del Guíxols per seguir somiant amb la salvació

Segons Informa El Punt Avui Victòria vital del Guíxols en les aspiracions de continuar lluitant per la permanència. Ahir, el conjunt ganxó es va desfer per 2-0 del Vilassar de Dalt amb dos gols de Pajares i Chicho que van suposar tres punts d’or per als de Ramon Monràs, que ahir no es va poder asseure a la banqueta pel fet d’estar sancionat. El Guíxols, molt concentrat des del primer moment, va assolir aviat el control del partit, tot i que el domini no es reflectia amb ocasions de gol. D’altra banda, el Vilassar va fer perillar la porteria local amb dos contraatacs que va resoldre a la perfecció el porter Dani Castilla.

I en la primera arribada clara del Guíxols va arribar l’1-0 en el minut 40, quan Pajares va aprofitar una passada amb el cap de Musa per definir dins de l’àrea amb un xut creuat. El gol era d’aquells psicològics, a tocar del descans, com també ho va ser el 2-0. Una falta llançada per Carlos Gómez va anar a parar als peus de Chicho, que no s’ho va pensar i va ampliar distàncies amb una rematada dins de l’àrea. A partir d’aquí el Guíxols va continuar buscant la porteria rival, però el porter visitant va estar encertat en dues arribades de Moha (53′) i Pajares (60′). El Vilassar va insistir en el tram final, però el marcador ja no es va moure més i la victòria va ser per al Guíxols, que en l’últim minut va veure com li expulsaven Carlos Gómez.