VICTOR PUIG CAMPIÓ CATALÀ DE MOTOCROSS

VICTOR PUIG CAMPIÓ CATALÀ DE MOTOCROSS

Segons Informa Radio Sant Feliu Segon dels articles de Joan Martín sobre cinc joves motoristes ganxons que despunten en l’esport de les motos :
“Si veus a en Víctor un dia de cada dia, és un nen més dels molts nens que amb 8 anys acabats de fer aquest passat més de desembre, va al col·legí cada matí, juga a futbol al pati, i és un ” crack ” amb qualsevol joguet electrònic de darrera tecnologia, diguem-li telèfon, Play Station  o Wii, igual que els meus fills o els de qualsevol dels nostres  lectors. Fins aquí tot normal i diríem que corrent.
Però sí us  dic que en Víctor els caps de setmana practica un esport com el Motocross, i no només el practica,  sinó que competeix a nivell Provincial, Autonòmic i Estatal. Però a més a més aquest any ha obligat als seus pares a ampliar la zona de casa seva destinada als premis, diplomes, copes  i trofeus.
Aquest és el seu currículum de presentació: Campió 2013 del Campionat de Motocross del Moto Club Segre amb presència de pilots de tot el territori nacional. Campió de la Lliga Catalana de Motocross organitzada per la Federació Catalana de Motociclisme. Campió del Campionat Provincial Gironí Social d’Accema.  Campió del Campionat Provincial Gironí de Curses Americanes organitzat per la Delegació Territorial Gironina de la Federació Catalana de Motociclisme. Campió del Campionat Triangular de Motocross organitzat per el Moto Club Sant Celoni a Vallgorguina. I finalment ha quedat 3er., al Campionat Absolut de Catalunya. A part d’alguna prova del Campionat Estatal per veure el seu nivell. I la prova del Master Kids a França amb presència de nens de tot Europa.
Aquest és un esport molt sacrificat, tant per a ell, com per als seus pares. Vol dir cada cap de setmana, si hi ha curses, agafar la furgoneta i desplaçar-se al circuit que toca, per a disputar entrenaments, classificatòries i curses. I els caps de setmana que no hi ha curses entrenar per estar a davant, ser ràpid i constant. Quilòmetres, llevar-se molt d’hora al matí, i sacrificis que només sap i coneix qui viu s ‘apassiona per aquest esport.  El seu pare en Dani és el seu principal suport. Fa quasi bé de tot, d’entrenador, hi posa tota la dedicació en tots els apartats,  preparar la moto, moltíssimes  hores per tenir la màquina a punt per cada cursa, l’organització dels recanvis i la furgoneta abans de cada entrenament i de cada cursa. Tot el sacrifici personal i  econòmic per creure en el projecte d’en Víctor. Això només s’assoleix amb la il·lusió i l’amor que es té per un fill. Però falta la peça cabdal de l’equip la Mar, la mare d’en Víctor. La que pateix a l’ombra cada vegada que baixa la bandera de sortida de cadascuna de les mànegues que disputa en Víctor. Però a l’hora també la que sap canalitzar les eufòries de les victòries i la tristor de les caigudes o les derrotes, sempre animant amb un somriure.
Amb ajuda de dos bons amics han fet la temporada un xic més agradable econòmicament i es per això que volen agrair al Restaurant Forat 19 i l’Auto Taller Ridaura.
Però tots aquests esforços s’han vist recompensats fa escassos dies. Fa poc varen rebre la trucada del Club VDBRACING, escuderia professional de Motocross instal·lada a Catalunya que ajuda a joves pilots, per fitxar a en Víctor per a la propera temporada 2014.  El programa serà  seguir el Campionat Nacional per tot el territori Espanyol, el Campionat Català i totes les probes que el calendari els permeti ser hi present per evolucionar la carrera esportiva d’en Víctor. Gràcies a VDB Racing per creure en aquest jove pilot ganxó, resident a Santa Cristina.
Aquesta notícia permet afrontar la temporada amb molt de positivisme, i amb unes ganes enormes per demostrar a VDB Racing i al seu patró Danny que no s’ha equivocat amb la elecció. Enhorabona Víctor i felicitats a en Dani i la Mar, per creure en el seu fill i en aquest esport”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.