L’ESCOLA DE FUTBOL S.F AL TORNEIG DE PALAFRUGELL

Segons Informa Radio Sant Feliu El resum del torneig podria ser, com quedar tercers sense perdre cap partit i jugant el millor futbol.
Amb aquesta frase queda clar el que va ser aquest torneig, sis equips distribuïts en dos grups, el format pels Cristinenc B i C i l’A D Guíxols, tots tres equips de segona divisió aleví, i el grup B format pel Palafrugell A, el Cristinenc A i l’Escola Sant Feliu B, tots tres equips de primera divisió aleví.
En la lligueta, els taronges es van imposar amb claredat al Palafrugell per 4-1 i van empatar a un amb el Cristinenc A, format per jugadors un any més grans. Aquest partit va ser de domini del ganxons, que van veure com els de Santa Cristina s’avançaven al marcador per una falta molt discutible i com l’àrbitre no va permetre el llançament d’una altra falta a favor, molt perillosa, al darrer minut, atès que, segons les seves explicacions, s’havia acabat el temps, quan el joc havia estat aturat dues vegades per atendre a dos jugadors. Tenint en compte que el Cristinenc s’havia imposat al Palafrugell per 0-4, amb dos penals, l’Aleví B va quedar classificat en segona posició per diferència de gols.
El partit pel tercer i quart lloc només va tenir color taronja i els escolars es van imposar amb facilitat al Cristinenc C per 0-5.
A la final el Cristinenc B va donar la sorpresa i es va imposar al Cristinenc A, a la tanda de penals, després d’haver acabat el partit amb un empat a dos gols.
El proper dissabte l’equip Aleví B, s’enfronta com a local al Girona C, equip situat en tercera posició i que avantatja en cinc punts als de Sant Feliu, que són quarts classificats, sens dubte s’aventura un bon partit de futbol.ESCOLA DE FUTBOL SANT FELIU – ALEVINS B