Catalunya remunta i guanya contra Bèlgica

Segons Informa El Punt Avui La selecció catalana sub-21 va aconseguir la segona victòria en el campionat d’Europa de Platja d’Aro després de protagonitzar una espectacular remuntada. L’equip de Toni Marchal va tenir el domini del partit en la primera part, però quatre errors greus en poc més d’un quart d’hora van permetre als belgues avançar-se 0-4. Postigo va fer el primer gol per als catalans a un minut i mig del descans (1-4).

Montero i Álvarez van escurçar les diferències en el segon temps (3-4) i Blanco va assolir l’empat a 33 segons del final del partit (4-4). Bèlgica va tenir l’ocasió de fer el gol de la victòria en un doble penal que va fallar. Catalunya va recollir el rebuig, però el seu contraatac no va reeixir i el partit va arribar a l’eliminatòria de penals, en què els amfitrions es van imposar 3 a 1 amb gols de Postigo, Blanco i Montero.

Amb aquesta victòria, Catalunya és la segona classificada i conserva intactes les seves aspiracions al títol del campionat d’Europa. De fet, si avui guanya el partit contra el País Basc, que ahir va vèncer Rússia (2-5), s’assegurarà una medalla.