Un bàlsam a còpia de gols

Un bàlsam a còpia de gols

Segons Informa El Punt Avui El Guíxols i el Lloret van aconseguir guanyar en la jornada anterior amb un denominador comú que els va guiar cap a la victòria: el gol. L’equip ganxó va sumar els primers tres punts de la temporada contra un rival directe com el Canyelles per 1-4. “L’equip ja feia setmanes que treballava molt bé però la falta de sort i d’encert ens havia impedit guanyar fins ara”, apunta el porter Dani Castilla, que també remarca la importància d’haver vençut de manera contundent un equip que també ocupa la part baixa. “La permanència segurament ens la jugarem en partits com aquests, contra rivals directes. És important guanyar aquest tipus de partits”, conclou.

Sobre el mal inici de temporada pel que fa a resultats que ha fet el Guíxols, Castilla assegura que el vestidor en cap moment s’ha posat nerviós: “Fa dues temporades que sóc al club i sempre ens han transmès molta confiança. Han demostrat que ens donen suport i ara els ho volem tornar amb bons resultats al terreny de joc”, apunta Dani Castilla.

Cop d’efecte del Lloret

Els lloretencs van canviar els tres empats consecutius per una golejada històrica: “Ja feia setmanes que es feia bon joc, però ens faltava marcar primer i que el partit se’ns posés de cara. Vam aconseguir guanyar en un terreny de joc, el del Sant Cristòfol, on no serà gens fàcil sumar-hi els tres punts”, comenta l’entrenador del Lloret, Edu Urdiales, satisfet amb el seu equip.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.